Carpaccio de peşte cu roşii cherry

Printeaza

O reteta de carpaccio de peste cu rosii cherry din: carpaccio de peste spada, rosii cherry, lamaie, usturoi, oregano, patrunjel, ulei extravirgin de masline, sare si piper negru.

Ingrediente:Carpaccio de peşte cu roşii cherry

  • 700 g carpaccio de peşte-spadă
  • 12 roşii cherry
  • 1 lămâie
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură de oregano uscat
  • câteva frunze de pătrunjel
  • 1/z pahar de ulei extravirgin de măsline
  • sare
  • piper negru, boabe

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi roşiile, scoateţi-le codiţa, feliaţi-le rotund foarte subţire, puneţi-le deoparte.

într-un castronel, amestecaţi bine sucul de lămâie strecurat, uleiul de măsline, un praf de sare şi unul de piper. Adăugaţi pătrunjelul spălat şi tocat, oregano şi usturoiul zdrobit, însă necurăţat. încălziţi sosul acesta în bain-marie circa 10 minute, amestecând continuu.

Aşezaţi pe farfurii peştele-spadă, iar deasu­pra aranjaţi rondelele de roşii. Stropiţi totul cu sosul din care aţi scos usturoiul, apoi serviţi.

Carpaccio de peşte cu roşii cherry

Carpaccio de peşte cu roşii cherry

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.