Tagliatelle cu hribi şi mentă

Printeaza

O reteta simpla de tagliatelle cu hribi si menta din: tagliatelle cu ou, hribi, ulei de masline extravirgin, ardei iute, usturoi, menta, sare si piper.

Ingrediente:Tagliatelle cu hribi şi mentă

  • 380 g tagliatelle cu ou

pentru asezonare:

  • 300 g hribi
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1/2 ardei iute fără seminţe
  • 1 căţel de usturoi
  • 5-6 frunzuliţe de mentă
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Indepărtează partea cu pământ de la baza hribilor, curăţă-i cu şerveţele umezite în apă şi taie-i lamele.

Incinge uleiul într-o tigaie şi căleşte foarte puţin usturoiul şi ardeiul iute. Adaugă ciupercile şi sotează-le 5 minute, adăugând sare şi piper, după gust.

Fierbe al dente tagliatellele în apă clocotită cu un praf de sare, scurge-le şi pune-le în tigaia cu sos; căleşte-le şi serveşte-le aburinde, presărate cu frunze tocate de mentă.

Tagliatelle cu hribi şi mentă

Tagliatelle cu hribi şi mentă

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.