Pizza cu rucola şi branză proaspătă

Printeaza

Pizza cu rucola şi branză proaspătă din: faina alba, apa, drojdie de bere, ulei de masline extravirgin, zahar, sare, mozzarella, branza proaspata si piper.

Ingrediente:

  • 400 g faină albă
  • 200 ml apă
  • 1/2 cub drojdie de bere
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 linguriţă zahăr
  • sare

pentru topping:

  • 100 mozzarella
  • 250 g rucola
  • 200 g brânză proaspătă
  • 4 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Prepară aluatul de pizza. Taie mozzarella bucăţi şi stoarce-le în mână pentru a elimina surplusul de zer. Spală foarte bine rucola sub jet de apă rece, zvânt-o şi taie-o mare.

Intinde cu sucitorul pe planşeta presărată cu faină 4 foi subţiri rotunde. Inţeapă-le cu furculiţa, acoperă-le cu mozzarella şi condimentează-le cu sare şi piper, după gust.

Coace pizzele circa 20 de minute la 220° C. Scoate-le din cuptor şi pune pe ele rucola tăiată şi grămăjoare de brânză proaspătă, stropeşte-le cu ulei şi serveşte-le imedat.

Pizza cu rucola şi brânză proaspătă

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.