Salată de vinete cu dovlecei, rosii si ceapa verde

Printeaza

O reteta de salata de vinete cu dovlecei, rosii si ceapa verde din: vinete, dovlecel, maioneza, piper, sare, rosii cherry si ceapa verde.

Ingrediente:Salată de vinete cu dovlecei, rosii si ceapa verde

  • 2-3 vinete (sau o pungă de 400g de vinete congelate, semipreparate)
  • 1 dovlecel mic, decojit, tăiat cubuleţe
  • 2 linguri de maioneză
  • piper
  • sare
  • rosii cherry
  • ceapa verde

 

Mod de preparare:

Se pun vinetele întregi la copt, pe un grătar, întorcându-le din când în când pentru a se coace pe toate părţile. Se decojesc şi se pune miezul într-o sită, la scurs.

Se fierbe dovlecelul până se înmoaie, se scurge şi se pasează cu o furculiţă.

Se toacă vinetele şi se amestecă apoi cti maioneza şi cu dovleceii pasaţi. La sfârşit se adaugă sare şi piper. Salata se poate servi cu roşii cherry şi ceapă verde.

Salată de vinete cu dovlecei, rosii si ceapa verde

Salată de vinete cu dovlecei, rosii si ceapa verde

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.