Tort de morcovi, ciocolată şi nucă de cocos

Printeaza

O reteta delicioasa de tort de morcovi, ciocolata si nuca de cocos din: faina, faina de cocos, zahar, morcovi, ciocolata umpluta cu crema de cocos, ulei de floarea soarelui, lapte, oua, zahar vanilat, zahar pudra si fulgi de cocos.

Ingrediente:Tort de morcovi, ciocolată şi nucă de cocos

  • 200 g faină albă
  • 100 g făină de cocos
  • 150 g zahăr
  • 150 g morcovi
  • 100 g ciocolată umplută cu cremă de cocos
  • 50 ml ulei de floarea-soarelui
  • 50 ml lapte
  • 3 ouă
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1/2 plic drojdie

pentru decor:

  • zahăr pudră
  • fulgi de cocos

 

Mod de preparare:

Pune într-un castron ouăle, cele două tipuri de faină, zahărul, drojdia, uleiul, laptele, zahărul vanilat şi mor­covii daţi pe râzătoare mică. Amestecă bine toate ingredientele şi pune compoziţia într-o formă mică de tort unsă şi tapetată.

Taie ciocolata cuburi mici, pune-o peste com­poziţia din tavă şi apasă cu o lingură de lemn, în aşa fel încât să se scufunde puţin.

Coace 30 de minute în cuptorul încălzit la 180° C. Serveşte tortul presărat cu zahăr pudră şi fulgi de cocos.

Tort de morcovi, ciocolată şi nucă de cocos

Tort de morcovi, ciocolată şi nucă de cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.