Biscuiţi fragezi umpluţi cu ciocolată

Printeaza

O reteta de biscuiti fragezi umpluti cu ciocolata din: faina, oua, galbenus, unt, zahar, zahar vanilat, portocala, ciocolata menaj, smantana si zahar pudra.

Poate te intereseaza si Desert cu biscuiti si fulgi de ciocolata

Ingrediente:Biscuiţi fragezi umpluţi cu ciocolată

  • 250 g faină albă
  • 2 ouă
  • 1 gălbenuş
  • 130 g unt
  • 120 g zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 portocală

pentru umplutură:

  • 200 g ciocolată menaj
  • 150 ml smântână dulce

pentru decor:

  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Pune într-un castron mare faina, ouăle, gălbenuşul, zahă­rul, untul tăiat bucăţi şi înmuiat la temperatura camerei. Adaugă zahărul vanilat şi coaja rasă de la portocală.

Frământă bine cu mâinile până obţii un aluat neted şi omogen.

Acoperă-l cu folie şi pune-1 în frigider 30 de minute.

Pune aluatul pe planşeta presărată cu faină şi întinde cu sucitorul o foaie groasă de 0,5 cm.

Cu ajutorul unei for­me speciale decupează biscuiţii. Aşază-i într-o tavă şi coace-i 20 de minute la 180° C.

Topeşte ciocolata într-un vas pus la bain-marie sau la microunde şi, când s-a răcit, încorporeaz-o în frişca obţinu­tă din smântână bătută.

Umple biscuiţii răciţi cu spuma de ciocolată şi serveşte-i presăraţi cu zahăr pudră.

Biscuiţi fragezi umpluţi cu ciocolată

Biscuiţi fragezi umpluţi cu ciocolată

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • biscuiti umpluti cu crema

1 comentariu

  1. vreau si eu biscuiti din astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.