Gnocchi de malai la cuptor

Printeaza

O reteta de gnocchi de malai la cuptor din: sare, malai, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, busuioc, parmezan si unt.

Ingrediente:Gnocchi de malai la cuptor

  • sare
  • 250 g mălai
  • 500 g roşii
  • 2 cepe
  • 1 căţel de usturoi
  • 4 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură busuioc tocat
  • piper
  • 150 g parmezan ras
  • 50 g unt

 

Mod de preparare:

Se crestează roşiile şi se intro­duce puţin în apă clocotită. Se scot, se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă. Se decojesc, se curăţă de cotoare şi se­minţe şi pulpa se taie cuburi. Se toacă ceapa şi usturoiul şi se că­lesc în ulei încins; se adaugă ro­şiile şi se lasă să fiarbă cca 3 min.

Se adaugă busuiocul şi se condi­mentează sosul cu sare şi piper. Se încinge cuptorul la 200 °C, Se scot găluşte din compoziţia de mămăligă, cu ajutorul a 2 linguriţe şi se aşază într-o formă de sufleu unsă.

Deasupra se repartizează sosul de roşii şi se presară par­mezan şi fulgi de unt. Se coace 25-30 min. Se serveşte cu salată verde.

Gnocchi de malai la cuptor

Gnocchi de malai la cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.