Rulada cu verdeturi

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada cu verdeturi din: piept de pui, sunca de praga, marar, patrunjel, oua, cascaval, ulei si sare.

Ingrediente:Rulada cu verdeturi

  • 2 piepţi de pui dezosaţi
  • 100 g şuncă de Praga
  • 1 legătură de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 2 ouă
  • 50 g caşcaval
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Prepară o omletă cu caş­caval. Unge o tigaie cu ulei şi pune-o la încins. Intr-un castron, bate bine ouăle, rade caşcavalul şi toacă verdeaţă. Amestecă totul cu puţină sare şi pune în tigaie. E de pre­ferat ca tigaia să nu fie prea mare, ci mai mult înaltă.

Când oul a început să se închege deasupra, în­cearcă să întorci şi pe partea cealaltă omleta (dacă nu poţi, las-o încă puţin la foc mic şi răstoarn-o pe o farfurie întin­să, după de ai desprins-o de tigaie cu ajutorul cuţitului).

Taie în două pieptul de pui, astfel încât să obţii o bucată cât mai mare. După ce ai sărat puţin carnea, aşază feliile de şuncă. Proce­dează la fel cu celălalt piept.

Peste feliile de şuncă, pune câte o bucată de omletă (după ce ai tăiat-o în două) şi rulează. Leagă fie­care rulou cu aţă şi aşază-le în tavă cu puţină apă şi un strop de ulei. Acoperă tava cu o folie şi dă la cuptor 30 de minute. Taie rulada doar după ce s-a răcit.

Ca rulada să prindă crustă, dar şi ca să capete un gust rafinat, adaugă în tava în care o dai la cuptor două frunze de dafin, un pahar cu vin alb şi apoi unge-o cu muştar.

Rulada cu verdeturi

Rulada cu verdeturi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.