Reteta zilei: Rulouri picante de viţel cu caşcaval

Printeaza

O reteta delicioasa de rulouri picante de vitel cu cascaval din: vinete, cascaval, ulei, muschi de vitel, jambon, sare si piper.

Rulouri picante de viţel cu caşcaval

 

Ingrediente: 

  • 2 vinete
  • 100 g caşcaval
  • 2 linguri ulei
  • 4 felii muşchi de viţel
  • 4 felii jambon crud uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Bateti carnea carnea de vitel (invelita intr-o folie) cu ciocanul de snitele pentru a o intinde si a o subtia, apoi ungeti-o cu ulei si presarati-o cu piper.

Rulouri_picante_de_vitel_cu_cascaval

Taiati cascavalul astfel incat sa obtineti feliute de circa 7-8 mm grosime. Presarati feliile de cascaval cu sare si piper pe toate partile. Puneti pe fiecare felie de jambon cate o felie de carne de vitel.

Rulouri_picante_de_vitel_cu_cascaval_1

Puneti feliile de cascaval pe fiecare foaie de carne si rulati, apoi prindeti rulourile cu scobitori .

Rulouri_picante_de_vitel_cu_cascaval_2

Puneti rulourile astfel formate pe un gratar incins si frigeti-le la foc mare cate 1 minut pe fiecare parte. Serviti care 2 rulouri la o portie, cu salata verde si rosii.

Rulouri_picante_de_vitel_cu_cascaval_3

Rulouri picante de viţel cu caşcaval

Rulouri picante de viţel cu caşcaval

Pofta buna!

3 comentarii

  1. Foarte bine arata rulourile de vitel

  2. Imi ploua in gura de la rulourile astea de vitel

  3. Foarte bune rulourile de vitel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.