Reteta zilei: Rulouri picante de viţel cu caşcaval
PrinteazaO reteta delicioasa de rulouri picante de vitel cu cascaval din: vinete, cascaval, ulei, muschi de vitel, jambon, sare si piper.
Ingrediente:
- 2 vinete
- 100 g caşcaval
- 2 linguri ulei
- 4 felii muşchi de viţel
- 4 felii jambon crud uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Bateti carnea carnea de vitel (invelita intr-o folie) cu ciocanul de snitele pentru a o intinde si a o subtia, apoi ungeti-o cu ulei si presarati-o cu piper.
Taiati cascavalul astfel incat sa obtineti feliute de circa 7-8 mm grosime. Presarati feliile de cascaval cu sare si piper pe toate partile. Puneti pe fiecare felie de jambon cate o felie de carne de vitel.
Puneti feliile de cascaval pe fiecare foaie de carne si rulati, apoi prindeti rulourile cu scobitori .
Puneti rulourile astfel formate pe un gratar incins si frigeti-le la foc mare cate 1 minut pe fiecare parte. Serviti care 2 rulouri la o portie, cu salata verde si rosii.
Rulouri picante de viţel cu caşcaval
Pofta buna!
Foarte bine arata rulourile de vitel
Imi ploua in gura de la rulourile astea de vitel
Foarte bune rulourile de vitel