Spaghete picante cu ruccola

Printeaza

Spaghete picante cu ruccola din: ruccola, ceapa, usturoi, ardei iute, spaghete, ulei de masline, piper si capere.

Ingrediente:

  • 1 legătură ruccola
  • 1 ceapă franţuzească
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ardei iute roşu
  • 400 g spaghete
  • 6 linguri ulei de măsline
  • piper
  • 2 linguri capere (de la borcan)

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa şi usturoiul. Se rup bucăţi frunzele de ruc­cola. Ardeiul iute se curăţă de seminţe şi se taie rondele.Se fierb spaghetele al dente în apă clocotită cu sare, con­ form indicaţiilor de pe ambalaj.

Se încinge uleiul de măsline în­tr-o cratiţă şi se căleşte ceapa, apoi se adaugă usturoiul şi ar­deiul iute; se călesc puţin îm­preună. Se scurg pastele şi se păstrează puţină apă de la fiert.

Se amestecă spaghetele cu ruccola, puţină apă de la fiert şi amestecul de ardei; se să­rează şi se piperează. Se adau­gă apoi caperele şi se ameste­că. Se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.