Pandişpan cu fructe

Printeaza

O reteta de pandispan cu fructe din: oua, zahar, zahar vanilat, faina, admidon, cacao, foi gelatina, smantana dulce, branza de vaci degresata, mure, afine, coacaze si frisca.

Ingrediente:Pandişpan cu fructe

  • 4 oua
  • 125 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 75 g faina
  • 50 g amidon
  • 30 g cacao

umplutura:

  • 6 foi gelatina
  • 150 smantana dulce
  • 200 g branza de vaci degresata
  • 100 g zahar pudra
  • 100 h zahar pudra
  • 100 g mure
  • 100 g afine
  • 50 g coacaze
  • 200 g frisca

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200°C. Se separă ouăle. Se bat gălbenuşurile cu 6 linguri de apă, zahăr tos şi zahăr vani­lat; se adaugă albuşurile bătute separat, apoi făina ames­tecată cu amidon şi cacao; se înglobează. Se aşază compoziţia pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se nive­lează şi se coace cca 10 min.

Se răstoarnă pe un prosop textil presărat cu zahăr şi se desprinde hârtia de pe fund. Se rulează blatul în prosop şi se lasă să se răcească.

Se înmoaie gelatina în apă rece. Se amestecă smântână dulce cu brânză de vaci şi zahăr pudră. Se pasează fructele de pădure şi se strecoară piureul.

Se dizolvă gelatina şi se în­globează în piureul de fructe; apoi totul se înglobează în crema de brânză. Se bate frişca şi 2/3 din cantitate se în­globează în cremă. Se derulează blatul, se unge cu cre­mă şi se rulează la loc.

Se ornează rulada cu restul de frişcă, eventual şi cu fructe de pădure şi zahăr pudră.

Pandişpan cu fructe

Pandişpan cu fructe

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.