Cotlete cu piper si salsa de rosii
PrinteazaO reteta de cotlete cu piper si salsa de rosii din: tomate, piersici, limetta, menta, ulei de masline, sare, piper, zahar, cotlete de porc si boabe de piper.
- 300 g tomate cherry galbene şi roşii
- 2 piersici
- 1 limettă
- 1 lingură mentă tocată
- 6 linguri ulei de măsline
- sare
- piper
- zahăr
- 4 cotlete de porc (a cca 200 g)
- boabe de piper asortate
Mod de preparare:
Se taie jumătăţi roşiile cherry şi piersicile. Se golesc piersicile de sâmburi, iar pulpa se taie cubuleţe. Se stoarce sucul de limettă. Toate se amstecă împreună cu menta şi 4 linguri ulei de măsline; se condimentează cu sare, piper şi 1 praf de zahăr.
Se presară peste cotlete sare şi boabe de piper asortate. Intr-o tigaie se încing 2 linguri de ulei şi se prăjesc cotletele cca 5 min. pe fiecare parte. Se scot şi se aşază pe farfurii cu salsa de roşii. Se garnisesc cu mentă, felii de limette şi ardei.
Cotlete cu piper si salsa de rosii
Pofta buna!