Cotlete cu piper si salsa de rosii

Printeaza

O reteta de cotlete cu piper si salsa de rosii din: tomate, piersici, limetta, menta, ulei de masline, sare, piper, zahar, cotlete de porc si boabe de piper.

Ingrediente:Cotlete cu piper si salsa de rosii

  • 300 g tomate cherry galbene şi roşii
  • 2 piersici
  • 1 limettă
  • 1 lingură mentă tocată
  • 6 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • zahăr
  • 4 cotlete de porc (a cca 200 g)
  • boabe de piper asortate

 

Mod de preparare:

Se taie jumătăţi roşiile cherry şi piersicile. Se golesc piersicile de sâmburi, iar pulpa se taie cubuleţe. Se stoarce sucul de limettă. Toate se amstecă împreună cu menta şi 4 linguri ulei de măsline; se condimentează cu sare, piper şi 1 praf de zahăr.

Se presară peste cotlete sare şi boabe de piper asortate. Intr-o tigaie se încing 2 linguri de ulei şi se prăjesc cotletele cca 5 min. pe fiecare parte. Se scot şi se aşază pe farfurii cu salsa de roşii. Se garnisesc cu mentă, felii de limette şi ardei.

Cotlete cu piper si salsa de rosii

Cotlete cu piper si salsa de rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.