Roşii cu brânză la cuptor

Printeaza

O reteta de rosii cu branza la cuptor din: rosii, branza, sare, piper, oregano, ulei de masline si busuioc.

Ingrediente:Roşii cu brânză la cuptor

  • 8 roşii
  • 200 g brânză telemea sau feta
  • sare
  • piper
  • 1 lingură oregano uscat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 fire oregano
  • 2 fire busuioc

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200°C. Se spală roşiile, se curăţă şi se taie felii groase.

Se la­să brânza la scurs şi se taie cuburi mari; se repartizează într-o formă de sufleu unsă.

Deasupra se aşază felii de roşii şi se condi­mentează puternic cu sare, piper şi orega­no; se stropesc cu ulei de măsline.

Se coace totul la cuptor cca 20 min.  Se spală ver­deaţa proaspătă, se şterge, se rup frun­zuliţele şi se presară peste roşii.

Se serveşte alături pâine baghetă crocantă.

Roşii cu brânză la cuptor

Roşii cu brânză la cuptor

Pofta buna!

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.