Roşii cu brânză la cuptor
PrinteazaO reteta de rosii cu branza la cuptor din: rosii, branza, sare, piper, oregano, ulei de masline si busuioc.
- 8 roşii
- 200 g brânză telemea sau feta
- sare
- piper
- 1 lingură oregano uscat
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 fire oregano
- 2 fire busuioc
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 200°C. Se spală roşiile, se curăţă şi se taie felii groase.
Se lasă brânza la scurs şi se taie cuburi mari; se repartizează într-o formă de sufleu unsă.
Deasupra se aşază felii de roşii şi se condimentează puternic cu sare, piper şi oregano; se stropesc cu ulei de măsline.
Se coace totul la cuptor cca 20 min. Se spală verdeaţa proaspătă, se şterge, se rup frunzuliţele şi se presară peste roşii.
Se serveşte alături pâine baghetă crocantă.
Roşii cu brânză la cuptor
Pofta buna!
Pofta buna!