Supa Minestrone cu parmezan

Printeaza

O reteta delicioasa de supa minestrone cu parmezan din: supa de legume, rosii, spaghete, amestec de legume, pesto, ulei de masline si parmezan.

Ingrediente:Supa Minestrone cu parmezan

  • 1 l de supă de legume, la cutie
  • 400 g roşii tăiate cubuleţe, din conservă
  • 100 g spaghete subţiri, rupte în bicăţi mici
  • 350 g amestec de legume congelîte
  • 4 linguri de pesto
  • puţin ulei de măsline
  • parmezan ras, pentru servit

 

Mod de preparare:

Supa de legume se amestecăcu roşiile într-o cratiţă. Când încep să fiarbă, se adaugă spaghetele şi se lasă la fiert 6 minute sau până sunt al dente.

Se adaugă acum legunele şi se dă din nou într-un clocot. Se lasă pe foc încă 2 minute sai până ce toate ingredientele s-au fiert. Se serveşte în boluri.

Se stropeşte cu pesto, ulei de măsline şi parmezan ras.

Supa Minestrone cu parmezan

Supa Minestrone cu parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.