Supa Minestrone cu parmezan
PrinteazaO reteta delicioasa de supa minestrone cu parmezan din: supa de legume, rosii, spaghete, amestec de legume, pesto, ulei de masline si parmezan.
- 1 l de supă de legume, la cutie
- 400 g roşii tăiate cubuleţe, din conservă
- 100 g spaghete subţiri, rupte în bicăţi mici
- 350 g amestec de legume congelîte
- 4 linguri de pesto
- puţin ulei de măsline
- parmezan ras, pentru servit
Mod de preparare:
Supa de legume se amestecăcu roşiile într-o cratiţă. Când încep să fiarbă, se adaugă spaghetele şi se lasă la fiert 6 minute sau până sunt al dente.
Se adaugă acum legunele şi se dă din nou într-un clocot. Se lasă pe foc încă 2 minute sai până ce toate ingredientele s-au fiert. Se serveşte în boluri.
Se stropeşte cu pesto, ulei de măsline şi parmezan ras.
Supa Minestrone cu parmezan
Pofta buna!