Cuscus cu legume si piept de curcan
PrinteazaO reteta delicioasa de cuscus cu legume si piept de curcan din: piept de curcan, morcovi, supa de pasare, mazare, cuscus, unt, sare si piper.
- 280 g piept de curcan
- 2 morcovi
- 600 ml supa de pasare
- mazare congelata
- cuscus
- 1 lingura unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se taie cuburi. Se taie cubulete morcovii. Se da la fiert supa de pui, se adauga cuburile de carne si de morcovi si mazarea congelata.
Totul se fierbe la foc moale circa 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga cuscusul si se lasa sa se umfle circa 10 minute, conform indicatiilor de pe ambalak.
Inainte de servire, se amesteca folosind o furculita; se inglobeaza untul si se condimenteaza cu sare si piper.
Cuscus cu legume si piept de curcan
Pofta buna!
Foarte tare reteta asta