Coacaze: Istorie, Cultivare, Beneficii pentru Sănătate, Contraindicații – Ghidul Complet. Coacazele sunt mici fructe de pădure care pot fi roșii, negre sau albe și sunt cunoscute pentru beneficiile lor nutriționale. Ele au o istorie lungă de cultivare și au fost folosite atât în scopuri medicinale, cât și culinare. Istorie: Coacazele au fost cultivate pentru prima […]
Cuscus cu legume si piept de curcan
PrinteazaCuscus cu legume si piept de curcan din: piept de curcan, morcovi, supa de pasare, mazare, cuscus, unt, sare si piper.
Ingrediente:
- 280 g piept de curcan
- 2 morcovi
- 600 ml supa de pasare
- mazare congelata
- cuscus
- 1 lingura unt
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se taie cuburi. Se taie cubulete morcovii. Se da la fiert supa de pui, se adauga cuburile de carne si de morcovi si mazarea congelata.
Totul se fierbe la foc moale circa 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga cuscusul si se lasa sa se umfle circa 10 minute, conform indicatiilor de pe ambalak.
Inainte de servire, se amesteca folosind o furculita; se inglobeaza untul si se condimenteaza cu sare si piper.
Cuscus cu legume si piept de curcan
Pofta buna!
Cremă de Zahăr Ars – Rețeta Tradițională Pentru Desertul Tău Preferat
Cremă de Zahăr Ars – Rețeta Tradițională Pentru Desertul Tău Preferat din: lapte, oua, zahar, zahar vanilat, sare. Ingrediente: 1 litru de lapte 8 ouă 200g zahăr 2 plicuri de zahăr vanilat Un praf de sare Pentru caramel: 150g zahăr 50ml apă Mod de preparare: Într-o cratiță, topește zahărul pentru caramel până devine […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/cuscus-legume-piept-curcan html
Foarte tare reteta asta