Spaghetti Napoli

Printeaza

O reteta delicioasa de spaghetti napoli din: spaghete, condimente, ceapa, ulei de masline, usturoi, carne fiarta de vita, rosii, frunze de busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Spaghetti Napoli

  • 400g spaghete
  • condimente
  • 1 ceapă mare
  • 50ml ulei de măsline
  • 2 căţei de usturoi
  • 250g carne fiartă de vită
  • 4 roşii bine coapte
  • 6-7 frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt ceapa curăţată şi spă­lată, apoi căliţi-o 1 minut în uleiul de măsline. Adăugaţi carnea de vită tă­iată în cubuleţe şi căliţi-o împreună cu ceapa 3-4 minute.

Puneţi apoi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tocate mărunt şi condimentele Lăsaţi să fiarbă la foc mic 10 minute, după care, la final, puneţi usturoiul tocat mărunt şi busuiocul.

Fierbeţi spaghetele con­form instrucţiunilor de fierbere de pe ambalaj. Scurgeţi-le de apa, opriţi o ceşcuţă din aceasta, apoi puneţi gâştele fierte în vasul cu sosul prepa­rat.

Adăugaţi câteva linguri din apa in care au fiert pastele, potriviţi de sare şi piper şi mai lăsaţi să fiarbă 1 -2 minute. Serviţi spaghetele Napoli fierbinţi.

Spaghetti Napoli

Spaghetti Napoli

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • spaghete napoli
  • sos napoli

1 comentariu

  1. O sa incerc reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.