Spaghetti Napoli
PrinteazaO reteta delicioasa de spaghetti napoli din: spaghete, condimente, ceapa, ulei de masline, usturoi, carne fiarta de vita, rosii, frunze de busuioc, sare si piper.
- 400g spaghete
- condimente
- 1 ceapă mare
- 50ml ulei de măsline
- 2 căţei de usturoi
- 250g carne fiartă de vită
- 4 roşii bine coapte
- 6-7 frunze de busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tocaţi mărunt ceapa curăţată şi spălată, apoi căliţi-o 1 minut în uleiul de măsline. Adăugaţi carnea de vită tăiată în cubuleţe şi căliţi-o împreună cu ceapa 3-4 minute.
Puneţi apoi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tocate mărunt şi condimentele Lăsaţi să fiarbă la foc mic 10 minute, după care, la final, puneţi usturoiul tocat mărunt şi busuiocul.
Fierbeţi spaghetele conform instrucţiunilor de fierbere de pe ambalaj. Scurgeţi-le de apa, opriţi o ceşcuţă din aceasta, apoi puneţi gâştele fierte în vasul cu sosul preparat.
Adăugaţi câteva linguri din apa in care au fiert pastele, potriviţi de sare şi piper şi mai lăsaţi să fiarbă 1 -2 minute. Serviţi spaghetele Napoli fierbinţi.
Spaghetti Napoli
Pofta buna!
Incoming search terms:
- spaghete napoli
- sos napoli
O sa incerc reteta asta