Tocanita cu carne de vita

Printeaza

O reteta delicioasa de tocanita cu carne de vita, ceapa, ardei gras, morcov, pasta de tomate, ulei, patrunjel, piper, sare, busuioc uscat.

Ingrediente:Tocanita cu carne de vita

  • 1 kg pulpă de vită
  • 3 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 1 morcov
  • 1 cutie pulpă de roşii din conservă
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 3 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • piper
  • sare
  • 1 linguriţă busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spală, se taie bu­căţi, se prăjeşte în ulei, se scoate şi se lasă la cald. Cea­pa se toacă mărunt şi se pu­ne la călit în grăsimea în ca­re s-a prăjit carnea. Se adau­gă ardeii tăiaţi julien, mor­covul dat pe răzătoarea ma­re şi se lasă câteva minute.

Se pune carnea, se acoperă cu apă şi se fier­be la foc mic până se înmoa­ie. Se adaugă roşiile şi pas­ta de tomate şi se mai fierbe 10-15 minute.

Cu câteva mi­nute înainte să se oprească focul, se condimentează cu busuioc şi piper. Dacă mai este nevoie se pune sare. Se opreşte focul şi se presară pătrunjelul tocat mărunt.

Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.