Ciorba de peste cu rosii

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de peste cu rosii din: peste, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ardei gras, rosii, bors, ulei, leustean si sare.

Ingrediente:Ciorba de peste cu rosii

  • 500 g peşte
  • 50 g morcovi
  • 50 g pătrunjel
  • 100 g ţelină
  • 100 g ceapă
  • 75 g ardei gras
  • 200 g roşii
  • borş
  • 50 ml ulei
  • 1 legătură leuştean
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi rădăcinoasele, le speli şi le dai pe răzătoarea mare. Ceapa, curăţată, o toci mărunt. Decojeşti roşiile şi le tai în cuburi mari. încingi uleiul în oala pentru cior­bă şi căleşti legumele începând cu rădăcinoasele şi adăugând în continuare fâşiile de ardei, cea­pa, iar la sfârşit, roşiile.

Stingi le­gumele în 1 I apă fierbinte şi le laşi la fiert timp de 10 minute. Cureţi, speli şi porţionezi peştele.

Când legumele sunt fierte, adaugi bucăţile de peşte, iar după 10 minu­te, adaugi  borş, după gust.

Ciorba de peste cu rosii

Ciorba de peste cu rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.