Ciorba de peste cu rosii
PrinteazaO reteta delicioasa de ciorba de peste cu rosii din: peste, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ardei gras, rosii, bors, ulei, leustean si sare.
- 500 g peşte
- 50 g morcovi
- 50 g pătrunjel
- 100 g ţelină
- 100 g ceapă
- 75 g ardei gras
- 200 g roşii
- borş
- 50 ml ulei
- 1 legătură leuştean
- sare
Mod de preparare:
Cureţi rădăcinoasele, le speli şi le dai pe răzătoarea mare. Ceapa, curăţată, o toci mărunt. Decojeşti roşiile şi le tai în cuburi mari. încingi uleiul în oala pentru ciorbă şi căleşti legumele începând cu rădăcinoasele şi adăugând în continuare fâşiile de ardei, ceapa, iar la sfârşit, roşiile.
Stingi legumele în 1 I apă fierbinte şi le laşi la fiert timp de 10 minute. Cureţi, speli şi porţionezi peştele.
Când legumele sunt fierte, adaugi bucăţile de peşte, iar după 10 minute, adaugi borş, după gust.
Ciorba de peste cu rosii
Pofta buna!