Chiftelute cu ruccola si spaghete
PrinteazaO reteta delicioasa de chiftelute cu ruccola si spaghete din: rucola, sare, piper, carne tocata, oua, pesto de ruccola, mustar, ceapa, usutroi, ulei de masline, rosii si spaghete.
- 1/2 legatura ruccola
- sare
- piper
- 600 g carne tocata
- 2 oua
- pesto de rucolla
- mustar
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- 1 conserva rosii decojite
- 300 g spaghete
Mod de preparare:
Se spala ruccola, se sterge si se indeparteaza cotoarele. Se framanta bine cu carnea tocata, sare, piper, oua si 1 lingura mustar. Se modeleaza cu mainile reci circa 20 de bilute si se dau la frigider. Se toaca usturoiul si ceapa si se calsec intr-o lingura de ulei; se adauga rosiile, sare si piper si se lasa sa fiarba la foc moale 10 minute.
Se fierb spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp, se incing intr-o tigaie 2 linguri ulei si se prajesc chiftelutele circa 5 minute de jur-imprejur, pana ce se rumenesc. Se scurg pastele si se amesteca impreuna cu sucul de rosii. Se servesc cu chiftelute si putin pesto.
Chiftelute cu ruccola si spaghete
Pofta buna!