Chiftelute cu ruccola si spaghete

Printeaza

O reteta delicioasa de chiftelute cu ruccola si spaghete din: rucola, sare, piper, carne tocata, oua, pesto de ruccola, mustar, ceapa, usutroi, ulei de masline, rosii si spaghete.

Ingrediente:Chiftelute cu ruccola si spaghete

  • 1/2 legatura ruccola
  • sare
  • piper
  • 600 g carne tocata
  • 2 oua
  • pesto de rucolla
  • mustar
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 conserva rosii decojite
  • 300 g spaghete

 

Mod de preparare:

Se spala ruccola, se sterge si se indeparteaza cotoarele. Se framanta bine cu carnea tocata, sare, piper, oua si 1 lingura mustar. Se modeleaza cu mainile reci circa 20 de bilute si se dau la frigider. Se toaca usturoiul si ceapa si se calsec intr-o lingura de ulei; se adauga rosiile, sare si piper si se lasa sa fiarba la foc moale 10 minute.

Se fierb spaghetele conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp, se incing intr-o tigaie 2 linguri ulei si se prajesc chiftelutele circa 5 minute de jur-imprejur, pana ce se rumenesc. Se scurg pastele si se amesteca impreuna cu sucul de rosii. Se servesc cu chiftelute si putin pesto.

Chiftelute cu ruccola si spaghete

Chiftelute cu ruccola si spaghete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.