Château Mouton Rothschild: De la Artă la Vin, Ghidul Absolut al Excelenței. Faimosul Château Mouton Rothschild din Bordeaux, Franța, este renumit nu doar pentru calitatea superioară a vinurilor sale, dar și pentru tradiția sa unică de a avea etichetele desenate de artiști celebri. De la Picasso la Dalí, fiecare an aduce o nouă operă de […]
Pui la tigaie
PrinteazaPui la tigaie din: ulei de masline, pulpe de pui, cartofi, pastarnac, mustar boabe si vin.
Ingrediente:
- 1 lingură ulei de măsline
- 2 pulpe de pui superioare, curaţate de pieliţă
- 200 g de cartofi, tăiaţi cubuleţe
- 2 morcovi, tăiaţi mărunt
- 1 păstârnac, tăiat mărunt
- 2 linguriţe de muştar boabe
- un pahar mic de vin alb sau de supă
Mod de preparare:
încinge uleiul într-o tigaie mare cu capac, se adaugă puiul şi se prăjeşte pâni când capătă culoarea galben-aurie.
întoarce şi se prăjeşte pentru încă 2 minute.
scoate carnea, se adaugă legumele şi se prăjesc la foc iute până când devin rumene.
pune carnea înapoi în tigaie ş se condimentează cu sare şi piper. adaugă muştarul şi vinul (sau supa) şi se dâ în clocot.
acoperă şi se lasă la foc mic apox. 25-30 de minute, până când carnea şi legumele s-au frăgezit.
adaugă puţină apă în azul în care observaţi că sosul scade prea mult.
Pui la tigaie
Pofta buna!
Ciorbă de Homar cu Porumb și Cartofi
Ciorbă de Homar cu Porumb și Cartofi din: homari, porumb, cartofi, ceapa, usturoi, supa, smantana, unt, sare, piper, patrunjel. Bucurați-vă de bogăția gusturilor marine cu această ciorbă de homar cu porumb și cartofi, o rețetă sofisticată care aduce un strop de eleganță în bucătărie. Combinând textura delicată a homarului cu dulceața naturală a porumbului și […]