Pui la tigaie

Printeaza

O reteta delicioasa de pui la tigaie din: ulei de masline, pulpe de pui, cartofi, pastarnac, mustar boabe si vin.

Ingrediente:Pui la tigaie

  • 1  lingură ulei de măsline
  • 2   pulpe de pui superioare, curaţate de pieliţă
  • 200 g de cartofi, tăiaţi cubuleţe
  • 2 morcovi, tăiaţi mărunt
  • 1  păstârnac, tăiat mărunt
  • 2  linguriţe de muştar boabe
  • un pahar mic de vin alb sau de supă

 

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie mae cu capac, se adaugă puiul şi se prăjeşte pâni când capătă culoarea galben-aurie. Se îrtoarce şi se prăjeşte pentru încă 2 minute.

Se scoate carnea, se adaugă legumele şi se prăjesc la foc iute până când devin rumene.

Se pune carnea înapoi în tigaie ş se condimentează cu sare şi piper. Se adaugă muştarul şi vinul (sau supa) şi se dâ în clocot.

Se acoperă şi se lasă la foc mic apox. 25-30 de minute, până când carnea şi legumele s-au frăgezit.

Se adaugă puţină apă în azul în care observaţi că sosul scade prea mult.

Pui la tigaie

Pui la tigaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.