Salată de struguri şi ciuperci
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de salata de struguri si ciuperci din: struguri, ciuperci, ceapa rosie, otet de vin, ulei de masline, sare, piper si patrunjel
- 500 g struguri de masa
- 600 g ciuperci
- 1 ceapa medie rosie
- 2 linguri otet de vin
- 3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- patrunjel
Mod de preparare:
Speli foarte bine boabele de struguri, le tai pe jumătate şi le îndepărtezi sâmburii. Ciupercile spălate le pui la fiert pentru 5-6 minute, în apă
sărată, clocotită, apoi, după răcire, le tai mărunt. Ceapa o toci foarte mărunt, o amesteci cu ciupercile, strugurii, sare, piper, oţet şi ulei de măsline.
Dai vasul la rece 1 oră şi ornezi apoi cu pătrunjel proaspăt.
Pofta buna!