Placinta cu peste

Printeaza

O reteta delicioasa de placinta cu peste din: ulei de masline, praz, file de peste alb, peste afumat, lapte, sos de branza, oua, piure de cartofi si branza cedar.

Ingrediente:Placinta cu peste

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 fire de praz, taiate rondele
  • 500 g file de peste alb (cod, salau)
  • 300 g peste afumat
  • 300 ml lapte
  • un tub cu 300 ml sos de branza, gata preparat
  • 4 oua fierte moi, taiate jumatati
  • 650 g piure de cartofi sau felii de cartofi fierti
  • 50 g branza Cedar, rasa

 

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 C. Incinge uleiul in tigaie, adauga prazul si caleste 6-8 minute. apoi scoate rondelele.

Pune intr-o oala fileurile de peste si pestele afumat, laptele acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc mic 5 minute. Scoate apoi pestele, rupe-l bucati si inlatura oasele.

Incorporeaza sosul de branza in laptele cald din oala, lasa sa dea in clocot si adauga prazul calit. Pune bucatile de peste intr-un vas termorezistent, aseaza oul fiert deasupra si toarna sosul de lapte si branza.

Separat, pregateste piureul de cartofi, pune-l deasupra si presara branza Cedar. Da la cuptor 20-30 de minute.

Placinta cu peste

Placinta cu peste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.