Ton şi paste cu sos pesto

Printeaza

Ton si paste cu sos pesto din: paste penne, ton in ulei, pesto cu busuioc, branza cheddar si rosii cherry.

Ingrediente:Ton şi paste cu sos pesto

  • 400 g paste pennet
  • o conserva de 200 g ton in ulei
  • un borcan de sos pesto cu busuioc
  • 100 g branza rasa Cheddar
  • o caserola de 250 g rosii cherry, injumatatite

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele. între timp, se amestecă într-un bol mare, cu o lingură de lemn, sosul pesto cu tonul (fară a scurge în prealabil uleiul din conservă).

Se adaugă roşiile şi o treime din cantitatea de brânză. Se încinge cuptorul la putere mare.

Când pastele sunt fierte, se scurg şi se adaugă peste amestecul cu sos pesto. Se aşază într-o tavă puţin adâncă şi se presară cu restul de brânză.

Se dă la cuptor pentru 3-4 minute până se topeşte brânza şi se serveşte alături de salată verde şi pâine cu usturoi.

Ton şi paste cu sos pesto

Ton si paste cu sos pesto

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • paste cu sos pesto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.