Ton şi paste cu sos pesto
PrinteazaTon si paste cu sos pesto din: paste penne, ton in ulei, pesto cu busuioc, branza cheddar si rosii cherry.
- 400 g paste pennet
- o conserva de 200 g ton in ulei
- un borcan de sos pesto cu busuioc
- 100 g branza rasa Cheddar
- o caserola de 250 g rosii cherry, injumatatite
Mod de preparare:
Se fierb pastele. între timp, se amestecă într-un bol mare, cu o lingură de lemn, sosul pesto cu tonul (fară a scurge în prealabil uleiul din conservă).
Se adaugă roşiile şi o treime din cantitatea de brânză. Se încinge cuptorul la putere mare.
Când pastele sunt fierte, se scurg şi se adaugă peste amestecul cu sos pesto. Se aşază într-o tavă puţin adâncă şi se presară cu restul de brânză.
Se dă la cuptor pentru 3-4 minute până se topeşte brânza şi se serveşte alături de salată verde şi pâine cu usturoi.
Ton şi paste cu sos pesto
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste cu sos pesto