Tagliatelle cu sos de pătrunjel şi alune de pădure

Printeaza

Se fierb 350g do tagliatelle conform instrucţiunilor de pe pachet. Se pun într-un robot de bucătărie 80g de pătrunjel, 100g alune de pădure prăjite, 50g de parmezan dat prin râzătoare şi coaja rasă şi zeama de la 1 lămâie; se mixează până se obţine o pastă.

Se toarnă treptat, în timp ce robotul funcţionează, 100g de ulei de măsline, apoi se adaugă sare şi piper. Se scurg pastele, se pun iar în oală, se adaugă sosul pesto şi se amestecă.

Tagliatelle cu sos de pătrunjel şi alune de pădure

Tagliatelle cu sos de pătrunjel şi alune de pădure

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.