Guguluf cu nucsoara

Printeaza

O reteta delicioasa de guguluf cu nucsoara din: zahar, margarina, oua, lapte, praf de copt, faina, cacao, nuci, zahar pudra, zahar vanilat, scortisoara, nucsoara si cuisoare.

Ingrediente:Guguluf cu nucsoara

  • 160 g zahar
  • 100 g margarina
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 1 lingurita cu praf de copt
  • 180 g faina
  • 2 linguri cu cacao
  • 100 g nuci
  • 100 g zahar pudra
  • 1 pliculete cu zahar vanilat
  • scortisoara
  • nucsoara
  • cuisoare

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, freacă margarina spumă cu zahărul şi zahărul vanilat. Adaugă ouăle unul câte unul şi amestecă bine. Toarnă laptele şi bate până se încorporea- .ză complet. La final, presară făina proaspăt cernută şi amestecată cu praful ae copt, cuişoare pisate şi un praf de scorţişoară şi nucşoară.

Toarnă trei sferturi din compoziţia astfel obţinută într-o formă de guguluf unsă cu margarină şi tapetată cu făină.

Deasupra, pune compoziţia rămasă amestecată cu ca- caua şi alunele tocate. Coace la cuptor, la foc potrivit, 35-40 de minute. După ce s-a răcit, răstoarnă prăjitura şi presară zahăr pudră din belşug.

Guguluf cu nucsoara

Guguluf cu nucsoara

Pofta buna!

 


Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.