Cum se prepara Curry Rosu Thailandez cu Creveti – un preparat delicios și aromat, plin de arome asiatice. Curry-ul roșu thailandez este un preparat clasic din bucătăria thailandeză, cunoscut pentru aroma sa intensă și gustul său picant. Acest curry se prepară cu pastă de curry roșu, lapte de cocos și creveți suculenți, oferind un amestec […]
Guguluf cu nucsoara
PrinteazaGuguluf cu nucsoara din: zahar, margarina, oua, lapte, praf de copt, faina, cacao, nuci, zahar pudra, zahar vanilat, scortisoara, nucsoara si cuisoare.
Ingrediente:
- 160 g zahar
- 100 g margarina
- 3 oua
- 150 ml lapte
- 1 lingurita cu praf de copt
- 180 g faina
- 2 linguri cu cacao
- 100 g nuci
- 100 g zahar pudra
- 1 pliculete cu zahar vanilat
- scortisoara
- nucsoara
- cuisoare
Mod de preparare:
Intr-un castron, freacă margarina spumă cu zahărul şi zahărul vanilat. Adaugă ouăle unul câte unul şi amestecă bine.
Toarnă laptele şi bate până se încorporea- .ză complet. La final, presară făina proaspăt cernută şi amestecată cu praful ae copt, cuişoare pisate şi un praf de scorţişoară şi nucşoară.
Toarnă trei sferturi din compoziţia astfel obţinută într-o formă de guguluf unsă cu margarină şi tapetată cu făină.
Deasupra, pune compoziţia rămasă amestecată cu ca- caua şi alunele tocate. Coace la cuptor, la foc potrivit, 35-40 de minute.
După ce s-a răcit, răstoarnă prăjitura şi presară zahăr pudră din belşug.
Guguluf cu nucsoara
Pofta buna!
Șnițele Vegetariene de Vinete cu Sos de Roșii
Șnițele Vegetariene de Vinete cu Sos de Roșii: o alternativă gustoasă la șnițelele tradiționale din carne, având o textură crocantă și un gust delicat. Această rețetă combină vinetele prăjite cu un sos de roșii aromat, oferind un preparat savuros care va fi apreciat de întreaga familie. Este o alegere excelentă pentru vegetarieni, dar și pentru […]