Orez cu ficat de pasare

Printeaza

Orez cu ficat de pasare, ceapa, ulei, apa, smantana, pasta de tomate, sare, piper.

Ingrediente:

  • 700g ficat
  • 400g orez
  • 2-3 cepe mari
  • 100ml ulei
  • 1.5 ml apa
  • 200 ml smântână
  • 2 linguri pastă de tomate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Orez cu ficat de pasare: Spălaţi orezul şi împărţiţi-l în două părţi egale.

Puneţi jumă­tate din cantitatea de orez într- o cratiţă de 51, presăraţi ceapă tocată mărunt, apoi ficatul spălat şi deasupra orezul rămas.

Separat, în alt vas, amestecaţi apa, smântână, uleiul şi pasta de tomate, apoi puneţi compo­ziţia rezultată peste orezul cu ficat.

Puneţi cratiţa în cuptorul încins şi lăsaţi la foc mic circa 40 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.