Friptura marinata de berbecut
PrinteazaO reteta delicioasa de friptura marinata de berbecut din: carne de berbecut, boabe de piper, boabe de mustar, lamaie, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare si piper.
- 1 kg carne de berbecut
- boabe de piper
- boabe de mustar
pentru marinata:
- 1 lamaie
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri cu ulei de masline
- rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă usturoiul zdrobit, ceapa tocată mărunt, uleiul, zeama de lămâie, rozmarinul şi un praf de sare şi piper. Pune în marinată carnea de berbecuţ tăiată în fâşii şi lasă la rece minimum o oră.
Scurge carnea şi înfige-o uşor pe beţe de frigăruie. Tăvăleşte-le prin boabe de piper şi muştar şi rumeneşte-le pe grătar pe toate părţile. Din când în când, stropeşte-le cu marinată. Serveşte-le fierbinţi, alături de salată verde şi roşii cherry.
Friptura marinata de berbecut
Pofta buna!
Incoming search terms:
- friptura de berbecut
- marinata pentru berbecut