Friptura marinata de berbecut

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura marinata de berbecut din: carne de berbecut, boabe de piper, boabe de mustar, lamaie, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Friptura marinata de berbecut

  • 1 kg carne de berbecut
  • boabe de piper
  • boabe de mustar

pentru marinata:

  • 1 lamaie
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă usturoiul zdrobit, ceapa tocată mărunt, uleiul, zeama de lămâie, rozmarinul şi un praf de sare şi piper. Pune în marinată carnea de berbecuţ tăiată în fâşii şi lasă la rece mini­mum o oră.

Scurge carnea şi înfige-o uşor pe beţe de frigăruie. Tăvăleşte-le prin boabe de piper şi muştar şi rumeneşte-le pe grătar pe toate părţile. Din când în când, stropeşte-le cu marinată. Serveşte-le fierbinţi, alături de salată verde şi roşii cherry.

Friptura marinata de berbecut

Friptura marinata de berbecut

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • friptura de berbecut
  • marinata pentru berbecut

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.