Salată de legume cu paste şi friptură

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de legume cu paste si friptura din: morcovi, varza rosie, ceapa rosie, ardei iute, ananas, taitei, sare, ulei, steak de vita, piper, seminte de susan, sos worcester, ulei de masline, zahar si sos de soia.

Ingrediente:Salată de legume cu paste şi friptură

  • 2 morcovi
  • 150 g varză roşie
  • 2 cepe roşii
  • 1 ardei iute roşu
  • 4 rondele de ananas (din conservă)
  • 250 gtăiţei laţi
  • sare
  • 2 linguri ulei
  • 500 g steak de vită
  • piper
  • 2 linguri seminţe de susan

dressing:

  • 1 linguriţă sos Worcester
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură zahăr
  • 1 lingură sos de soia
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pregătesc legumele. Se taie morcovii beţişoare, varza roşie şi ceapa se toacă. Ardeiul iute se taie în două pe lung şi se curăţă de seminţe; se toacă.

Se lasă să se scurgă rondelele de ana­nas şi se taie cuburi.

Pastele se fierb în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte înăuntru carnea tăiată fâşii timp de cca 2 min., amestecând.

Se sărează şi se piperează.

Intr-un bol, se amestecă toate ingredientele pentru dressing. 3 Se amestecă împreună cu dressingul morcovii, ceapa, ananasul, ardeiul iute şi fâşiile de carne.

Se pun pastele pe farfurii şi se aranjează deasupra salata; se presară susan şi se ornează după fantezie.

Salată de legume cu paste şi friptură

Salată de legume cu paste şi friptură

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.