Salată de legume cu paste şi friptură
PrinteazaO reteta delicioasa de salata de legume cu paste si friptura din: morcovi, varza rosie, ceapa rosie, ardei iute, ananas, taitei, sare, ulei, steak de vita, piper, seminte de susan, sos worcester, ulei de masline, zahar si sos de soia.
- 2 morcovi
- 150 g varză roşie
- 2 cepe roşii
- 1 ardei iute roşu
- 4 rondele de ananas (din conservă)
- 250 gtăiţei laţi
- sare
- 2 linguri ulei
- 500 g steak de vită
- piper
- 2 linguri seminţe de susan
dressing:
- 1 linguriţă sos Worcester
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură zahăr
- 1 lingură sos de soia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pregătesc legumele. Se taie morcovii beţişoare, varza roşie şi ceapa se toacă. Ardeiul iute se taie în două pe lung şi se curăţă de seminţe; se toacă.
Se lasă să se scurgă rondelele de ananas şi se taie cuburi.
Pastele se fierb în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte înăuntru carnea tăiată fâşii timp de cca 2 min., amestecând.
Se sărează şi se piperează.
Intr-un bol, se amestecă toate ingredientele pentru dressing. 3 Se amestecă împreună cu dressingul morcovii, ceapa, ananasul, ardeiul iute şi fâşiile de carne.
Se pun pastele pe farfurii şi se aranjează deasupra salata; se presară susan şi se ornează după fantezie.
Salată de legume cu paste şi friptură
Pofta buna!