Sirop de fructe cu miere

Printeaza

Sirop de fructe cu miere

Ingrediente:Sirop de fructe cu miere

  • 1 l suc de fructe
  • 600 g miere

 

Mod de preparare:

Zdrobim fructele şi le punem în sticle cu gura largă, pe care le umplem până la 2/3. Le legăm cu hârtie, pe care o perforăm de câteva ori ca să circule aerul în sticlă. Le lăsăm la loc uscat, ferit de lumină, 5-6 zile.

După aceea strecurăm şi presăm fructele printr-un săculeţ de pânză; sucul obţinut îl lăsăm să stea 10-12 ore, apoi fierbem sucul singur 2-3 minute şi adăugăm mierea (cam 600 g la 1 l suc). Amestecăm, luăm spuma, turnăm siropul fierbinte în sticle încălzite şi le astupăm bine.

Incoming search terms:

  • sirop de fructe cu miere
  • siropuri de fructe cu miere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.