Sirop de fructe cu miere
PrinteazaSirop de fructe cu miere
- 1 l suc de fructe
- 600 g miere
Mod de preparare:
Zdrobim fructele şi le punem în sticle cu gura largă, pe care le umplem până la 2/3. Le legăm cu hârtie, pe care o perforăm de câteva ori ca să circule aerul în sticlă. Le lăsăm la loc uscat, ferit de lumină, 5-6 zile.
După aceea strecurăm şi presăm fructele printr-un săculeţ de pânză; sucul obţinut îl lăsăm să stea 10-12 ore, apoi fierbem sucul singur 2-3 minute şi adăugăm mierea (cam 600 g la 1 l suc). Amestecăm, luăm spuma, turnăm siropul fierbinte în sticle încălzite şi le astupăm bine.
Incoming search terms:
- sirop de fructe cu miere
- siropuri de fructe cu miere