Reteta zilei: Ghiveci de peste
PrinteazaO reteta delicioasa de ghiveci de peste din: peste, morcov, telina, patrunjel, rosii, fasole verde, ceapa, masline si verdeata.
Ingrediente:
- 1 peste de 800 g
- 1 morcov
- 1 radacine de telina
- 1 radacina patrunjel
- 7 rosii
- 1 ceapa
- 200 g fasole verde
- 18 masline
- verdeata
Mod de preparare:
Cureţi peştele şi îl tai în bucăţi, apoi îl sărezi. Tai ceapa mărunt, legumele le tai în felii rotunde, iar fasolea o rupi în bucăţi mai mici. Le pui pe toate la înăbuşit în ulei, sărezi şi pui câte puţină apă caldă, din când în când,atunci când vezi că a scăzut apa.
Legumele nu trebuie să se sfărâme, iar când sunt fier¬te mai mult de jumătate, pui bucăţile de peşte, roşiile feliate şi verdeaţă după gust.
Dai la cuptor să mai scadă puţin şi este gata ghiveciul, delicios şi hrănitor.
Ghiveci de peste
Pofta buna!