o rețetă elegantă, care combină textura suculentă și aroma bogată a cărnii de rață cu dulceața naturală a porumbului și prospețimea coriandrului. Această combinație sofisticată de arome este ideală pentru o cină festivă sau pentru a impresiona oaspeții la un eveniment special. Pregătirea ingredientelor: 15 minute Gătitul: 20 […]
Reteta zilei: Ghiveci de peste
PrinteazaGhiveci de peste din: peste, morcov, telina, patrunjel, rosii, fasole verde, ceapa, masline si verdeata.
Ingrediente:
- 1 peste de 800 g
- 1 morcov
- 1 radacine de telina
- 1 radacina patrunjel
- 7 rosii
- 1 ceapa
- 200 g fasole verde
- 18 masline
- verdeata
Mod de preparare:
Cureţi peştele şi îl tai în bucăţi, apoi îl sărezi. Tai ceapa mărunt, legumele le tai în felii rotunde, iar fasolea o rupi în bucăţi mai mici.
Le pui pe toate la înăbuşit în ulei, sărezi şi pui câte puţină apă caldă, din când în când,atunci când vezi că a scăzut apa.
Legumele nu trebuie să se sfărâme, iar când sunt fier¬te mai mult de jumătate, pui bucăţile de peşte, roşiile feliate şi verdeaţă după gust.
Dai la cuptor să mai scadă puţin şi este gata ghiveciul, delicios şi hrănitor.
Ghiveci de peste
Pofta buna!
Budweiser Budvar: O Capodoperă a Berii Lager
Budweiser Budvar, cunoscută și sub numele de Czechvar în America de Nord, este una dintre cele mai venerate beri lager din Republica Cehă, având o istorie care se întinde pe mai bine de un secol. Istoria Budweiser Budvar Fondată în 1895 în orașul České Budějovice (Budweis în germană), […]