Supe si ciorbe: Ciorba de peste

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de peste cu: peste, morcov, ceapa, telina, rosii, ardei gras, patrunjel, leustean, ardei iute, bors, sare.

Ingrediente:Ciorba de peste

  • 1 kg peşte
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ţelină
  • 3 roşii
  • 1 ardei gras mic
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 legătură de leuştean
  • 1 ardei iute
  • 1 I borş
  • sare

Mod de preparare:

Taie mărunt ceapa, rădăcina de pătrunjel, ţelina şi morcovii. Pune legumele să fiarbă în apă cu sare. După 20 de minute, adaugă ardeiul şi roşiile tăiate cubuleţe

Lasă să fiarbă zece minute, adaugă peştele curăţat şi tăiat în bucăţi potrivite. Când legumele şi peştele au fiert, acreşte cu borş, după gust. La sfârşit, presară verdeaţa tocată mărunt şi serveşte cu ardei iute.

Ciorba de peste

Ciorba de peste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.