Supe si ciorbe: Ciorba de peste
PrinteazaO reteta delicioasa de ciorba de peste cu: peste, morcov, ceapa, telina, rosii, ardei gras, patrunjel, leustean, ardei iute, bors, sare.
- 1 kg peşte
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 ţelină
- 3 roşii
- 1 ardei gras mic
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 legătură de leuştean
- 1 ardei iute
- 1 I borş
- sare
Mod de preparare:
Taie mărunt ceapa, rădăcina de pătrunjel, ţelina şi morcovii. Pune legumele să fiarbă în apă cu sare. După 20 de minute, adaugă ardeiul şi roşiile tăiate cubuleţe
Lasă să fiarbă zece minute, adaugă peştele curăţat şi tăiat în bucăţi potrivite. Când legumele şi peştele au fiert, acreşte cu borş, după gust. La sfârşit, presară verdeaţa tocată mărunt şi serveşte cu ardei iute.
Ciorba de peste
Pofta buna!