Fursecuri de Craciun
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de fursecuri de Craciun din: unt, zahar pudra, smantana, faina, zahar vanilat si esenta de vanilie.
- 1 pachet de unt
- jumatate pahar cu zahar pudra
- 2 galbenusuri de ou
- 2 linguri de smantana
- 3 pahare de faina
- 1 plic zahar vanilat
- esenta de vanilie
Mod de preparare:
Se amesteca faina, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga untul moale taiat cubulete, galbenusurile de ou si smantana. Se amesteca bine cu mixerul, pana ce aluatul incepe sa se intareasca.
Se da aluatul la frigide o jumatate de ora. Scoateti aluatul din frigider si intindeti o foaie goasa de 3-5 mm si apoi taiati aluatul cu forme diverse. Se pun fursecurile in tava, acoperita mai intai cu o hartie de copt. Se coc la foc potrivit cam 15 minute.
Fursecuri de Craciun
Pofta buna!