Fursecuri de Craciun

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de fursecuri de Craciun din: unt, zahar pudra, smantana, faina, zahar vanilat si esenta de vanilie.

Ingrediente:Fursecuri de Craciun

  • 1 pachet de unt
  • jumatate pahar cu zahar pudra
  • 2 galbenusuri de ou
  • 2 linguri de smantana
  • 3 pahare de faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie

 

Mod de preparare:

Se amesteca faina, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se adauga untul moale taiat cubulete, galbenusurile de ou si smantana. Se amesteca bine cu mixerul, pana ce aluatul incepe sa se intareasca.

Se da aluatul la frigide o jumatate de ora. Scoateti aluatul din frigider si intindeti o foaie goasa de 3-5 mm si apoi taiati aluatul cu forme diverse. Se pun fursecurile in tava, acoperita mai intai cu o hartie de copt. Se coc la foc potrivit cam 15 minute.

Fursecuri de Craciun

Fursecuri de Craciun

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.