Reteta zilei: Cosulete aperitiv
PrinteazaO reteta delicioasa de cosulete aperitiv din: aluat, ficat de pui, masline, ciuperci, ceapa, ardei, patrunjel, oua, sare si piper.
Ingrediente:
- un pachet aluat pentru foietaj
- 500 gr ficat de pui fiert
- 200 gr masline feliate
- 300 gr ciuperci
- 2 cepe
- 1 ardei
- 1 legatura patrunjel
- 2 oua
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciupercile, ceapa si ardeiul se toaca marunt si apoi se calesc in putin ulei pana se inmoaie. Ficatul si patrunjelul se toaca marunt, se adauga maslinele feliate si restul de legume calite.
Compozitia obtinuta se amesteca bine cu ouale, sarea si piperul.
Aluatul se lasa sa se decongeleze, dupa care se taie in patratele si se aseaza in forme speciale. Fiecare forma se umple cu compozitia de legume si ficat si se lasa la cuptor sa se coaca.
Din aluat se taie betisoare subtiri si se coc separat, usor indoite intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dupa ce betisoarele s-au copt se pun manere la cosulete.
Cosulete aperitiv
Pofta buna!
Incoming search terms:
- cosulete aperitiv
Mi-ai dat o idee cu cosuletele astea aperitiv
Ce tari sunt aperitivele astea
Arata bine, sper sa fie si gustoase